Invitaţie la hramul Universităţii de Stat din Moldova

Dragii noştri,
la 15 februarie se serbează “Întâmpinarea Domnului” hramul Universităţii de Stat din Moldova.
Vă aşteptăm cu drag la slujba praznicală începând cu ora 8.30, la biserica „Întâmpinarea Domnului” din incinta USM

În timpul serviciului divin vor fi sfinţite lumânările de ceară conform unei rugăciuni aparte, care vor putea fi luate acasă la diverse trebuinţe ale vieţii.

Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să vă ajute!

Filed in: Sărbători creştine

Articole relevante:

Părintele Vasile Ciobanu: ”Rugăciunea e un SMS către Dumnezeu” Părintele Vasile Ciobanu: ”Rugăciunea e un SMS către Dumnezeu”
„Rugăciunea în viaţa tinerilor”. Discuție cu Protoiereul Vasile Ciobanu „Rugăciunea în viaţa tinerilor”. Discuție cu Protoiereul Vasile Ciobanu
Doisprezece tineri au fost premiați pentru promovarea valorilor creștin-ortodoxe Doisprezece tineri au fost premiați pentru promovarea valorilor creștin-ortodoxe
Gala Tineretului Ortodox, Ediția a III-a Gala Tineretului Ortodox, Ediția a III-a

One Response на "Invitaţie la hramul Universităţii de Stat din Moldova"

  1. Adelina says:

    Felicitari tuturor enoriasilor acestei biserici care astazi isi serbeaza hramul in cinstea memorabilului eveniment din viata Mintuitorului si anume Intimpinarea la templu a lui Iisus Hristos. Chiar daca sunt departe de Chisinau, cu inima insa sunt alaturi de voi, dragii mei, in special in aceasta minunata zi de sarbatoare! Felicitari par. Octavian, par. Victor si par. Maxim care zi de zi sunt in slujba Domnului si in slujba sufletelor nevoiase care vin la aceasta biserica. Va doresc o sarbatoare frumoasa, pasnica si implinita, precum si o zi plina de soare asa cum s-a aratat de dimineata. Doamne ajuta!

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© 2019 Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress