S-a încheiat Săptămâna Tineretului Ortodox

În seara zilei de vineri, la capela studenţească a Academiei Teologice, s-a săvârşit slujba Acatistului Sfinţilor Trei Ierarhi şi Te Deum-ul de mulţumire pentru buna desfăşurare a Săptămânii Tineretului Ortodox.
A urmat o discuţie de suflet la tema „Vieţile sfinţilor – modele ale desăvârşirii duhovniceşti” la care au participat Prot. Octavian Moşin şi Diac. Andrei Iraşcu.Au fost aduse sincere mulţumiri slujitorilor şi tinerilor implicaţi în organizarea activităţilor din această săptămână, fiind planificate alte activităţi pentru perioada de vară.
La final, tinerii prezenţi la întrunire au avut posibilitatea să discute şi cu Arhimandritul Ermoghen (Adam), duhovnicul Academiei Teologice, care le-a dat poveţe pentru o viaţă întru Hristos şi i-a binecuvântat la toate faptele bune.

Este de menţionat faptul că în perioada 7-11 mai s-a desfăşurat Săptămâna Tineretului Ortodox, fiind implicat mai mulţi slujitori şi seminarişti, în special corul Seminarului Teologic, şi a inclus întâlniri şi convorbiri duhovniceşti cu elevii şi tinerii din mai multe localităţi ale republicii.

Filed in: Activităţi ASCO, Noutăţi

Articole relevante:

Tabăra de vară desfăşurată la mănăstirea Curchi – “Calea tânărului către Dumnezeu prin smerenie şi ascultare” Tabăra de vară desfăşurată la mănăstirea Curchi – “Calea tânărului către Dumnezeu prin smerenie şi ascultare”
„Iubeşte şi fă ce vrei” „Iubeşte şi fă ce vrei”
Ai grijă de sufletul tău ‒ roagă-te, odihnește-te, bucură-te! Ai grijă de sufletul tău ‒ roagă-te, odihnește-te, bucură-te!
Fiica mea, să mergi la Biserică! Fiica mea, să mergi la Biserică!

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© 2016 Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress