Dar din dar se face Rai….

IMG_2243O faptă bună nu are nevoie de o zi specială, ci are nevoie doar de dragoste și de o dorință sinceră de a fi alături de cei care au nevoie de ajutorul și sprijinul nostru. Astfel, tinerii din ASCO, aflând despre situația dificilă în care s-a pomenit familia Alinei Guțu, o elevă din capitală, nu au putut să rămână indiferenți.

Cu binecuvântarea pr. Octavian Moșin și cu sprijinul enoriașilor din Biserica “Întâmpinarea Domnului” s-a reușit colectarea unei sume de bani pentru această familie. Pentru donații, enoriașii au fost răsplătiți cu dulciurile pregătite de tineri.

Iar în după amiaza zilei câțiva membrii ai ASCO au mers în vizită la Alina, atât pentru a face cunoștință cu ea și familiea ei, cât și prin dorința de a-i fi alături cu un cuvânt și un gând bun. Este de menționat că Alina, deși de ani buni este imobilizată la pat și a trecut prin numeroase intervenții chirurgicale, este o adevărată luptătoare, care nu doar crede că într-o zi din nou va putea merge pe propriile picioare, dar își îmbărbătează întreaga familie, făcându-i mai uniți în această luptă grea cu boala.

Am fost creaţi pentru a face fapte bune, prin mijlocirea cărora, în această viaţă scurtă sâ dobândim viaţă veşnică, spre care suntem chemaţi cu toţii, prin harul lui Dumnezeu. Anume de atât ar fi bine, ca fiecare dintre noi să găsim timp pentru a aduce un cuvânt bun, un mic ajutor, un zâmbet, o îmbrățișare pentru semenii noștri.

Dar din dar se face Rai….

Filed in: Noutăţi, Activităţi ASCO

Articole relevante:

Mitropolitul Visarion Puiu evocat în cadrul conferinței de la USM Mitropolitul Visarion Puiu evocat în cadrul conferinței de la USM
Seri duhovnicești la USM: Mitropolitul Visarion Puiu în slujba Bisericii și a învățământului Seri duhovnicești la USM: Mitropolitul Visarion Puiu în slujba Bisericii și a învățământului
Dumnezeu creează viaţa, avortul o omoară Dumnezeu creează viaţa, avortul o omoară
Studiu biblic: tema discuției “Fericirile” Studiu biblic: tema discuției “Fericirile”

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© 2018 Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress