Anunț! Seri duhovnicești la biserica “Întâmpinarea Domnului” din Chişinău; invitați: Autorii portalului www.ortodox.md; aniversare: 3 ani de la lansarea Portalului Moldova Ortodoxă

ortodox.md_Miercuri, 9 decembrie, la biserica ”Întâmpinarea Domnului” din incinta campusului universitar USM va avea loc o întâlnire festivă cu Autorii portalului www.ortodox.md.

În seara zilei, ora 18.00, un sobor de preoți va oficia Acatistul Sf. Duh, pentru luminarea minţii şi reuşită la învăţătură, după care va urma seara duhovnicească cu genericul: 3 ani de la lansarea Portalului Moldova Ortodoxă.

La cea de-a treia aniversare a portalului va participa în calitate de invitat de onoare Preasfințitul Ioan (Moșneguțu), Episcop de Soroca, Vicar al Mitropoliei Chișinăului și al Întregii Moldove, care este și unul dintre cei mai activi autori din acest an.

Seara duhovnicească o va deschide cu un cuvânt de salut Protoiereul Octavian Moșin, Preşedintele Colegiului de redacţie, paroh al bisericii ”Întâmpinarea Domnului”.

Va urma lansarea cărții Biserica basarabeană. Chipuri de neuitat, semnată de istoricul și scriitorul Iurie Colesnic.

În cadrul întrunirii, membrii echipei redacționale www.ortodox.md dar și cei mai activi autori vor fi menționați cu Diplome de merit și premiați cu seturi de carte și literatură religioasă.

La eveniment vor avea ocazia să se întâlnească în offline autorii și cititorii Portalului Moldova Ortodoxă.

Sunt invitaţi toți cititorii și simpatizanții Moldova Ortodoxă!

Filed in: Noutăţi, Seri duhovnicești

Articole relevante:

Mitropolitul Visarion Puiu evocat în cadrul conferinței de la USM Mitropolitul Visarion Puiu evocat în cadrul conferinței de la USM
Seri duhovnicești la USM: Mitropolitul Visarion Puiu în slujba Bisericii și a învățământului Seri duhovnicești la USM: Mitropolitul Visarion Puiu în slujba Bisericii și a învățământului
Dumnezeu creează viaţa, avortul o omoară Dumnezeu creează viaţa, avortul o omoară
Studiu biblic: tema discuției “Fericirile” Studiu biblic: tema discuției “Fericirile”

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© 2018 Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress