Liceul „Onisifor Ghibu” din Orhei a găzduit conferința ”Sfinții Închisorilor”

La data de 25 noiembrie, cu Binecuvântarea Prea Sfințitului Siluan, Episcop de Orhei, Instituția Publică Onisifor Ghibu din mun. Orhei a găzduit conferința ”Sfinții Închisorilor”, avându-i drept invitați pe teologul Danion Vasile și părintele Valerian Grecu.

Părintele Valerian Grecu este un mărturisitor al zilelor însângerate a României, timp în care „pușcăriile s-au transformat în catedrale”. El a fost închis 24 de ani în temnițele comuniste. Teologul Danion Vasile este autorul mai multor lucrări, inclusiv adresate tinerilor.

În cadrul Conferinței au fost abordate o multitudine de teme legate de viața spirituală a tinerilor, modele demne de urmat în secolul XXI și nu în ultimul rând, patimile, păcatele care stăpânesc tinerețile. Îndemnul Părintelui Valerian a fost la deasa Împărtășanie și Spovedanie, la reînnoirea vieții duhovnicești!

sursa http://manastireacurchi.md/

Filed in: Noutăţi

Articole relevante:

Liceul „Onisifor Ghibu” din Orhei a găzduit conferința ”Sfinții Închisorilor” Liceul „Onisifor Ghibu” din Orhei a găzduit conferința ”Sfinții Închisorilor”
La Chișinău a avut loc Conferința teologică „Cu Hristos în celulă” La Chișinău a avut loc Conferința teologică „Cu Hristos în celulă”
Conferința ,,Cum să ai o relație reală cu Dumnezeu” la Gimnaziul din s. Brăviceni, r. Orhei Conferința ,,Cum să ai o relație reală cu Dumnezeu” la Gimnaziul din s. Brăviceni, r. Orhei
Volumul de poezie ”Roua sufletului” lansat la biserica USM Volumul de poezie ”Roua sufletului” lansat la biserica USM

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© 2019 Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress