Vă invităm la o seară duhovnicească cu scriitorul Ion Bradu

Miercuri, 13 noiembrie, ora 18.00, biserica USM, vă invităm la o seară duhovnicească cu scriitorul Ion Bradu. Jurnalist și scriitor autohton, Ion Bradu, a trecut prin mai multe încercări în ultimii ani, care de atunci l-au condus și îl conduc ca un drum priporos spre cele sfinte și dumnezeiești. Astfel, tema discuției pe care ne-o propune scriitorul creștin este: ”Drumul meu spre credință”.

Veți avea posibilitatea să comunicați cu un om profund și meditativ, care generează căldură și multă vlagă lăuntrică. Este omul care ne convinge că prin credință, nădejde și dragoste putem învinge orice rău, boala, neputința… sărăcia sufletească.

Vă așteptăm cu drag!

Filed in: Noutăţi

Articole relevante:

Vă invităm la o seară duhovnicească cu scriitorul Ion Bradu Vă invităm la o seară duhovnicească cu scriitorul Ion Bradu
STOP ALCOOL la volan! STOP ALCOOL la volan!
Dr. Silvia Corlăteanu-Granciuc a prezentat cartea “Constantin N. Tomescu. Jurnal din viața mea” Dr. Silvia Corlăteanu-Granciuc a prezentat cartea “Constantin N. Tomescu. Jurnal din viața mea”
Conferință dedicată Tinerilor Ortodocși din cuprinsul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni Conferință dedicată Tinerilor Ortodocși din cuprinsul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© 2019 Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress