Valorile familiei abordate cu elevii Centrului de Excelență în Construcții

Astăzi, 13.11.09 , Centrul de Excelență în Construcții a desfășurat ora de dezvoltare personală cu genericul ,,Familia mea – scutul meu”.

Profesoarele Lilia Certan și Ludmila Condur au propus o temă destul de actuală pentru tineri, abordând instituția familiei din perspectiva valorilor. Lecția a fost realizată împreună cu elevii grupelor A 18.09 și gr. CC 16.09 (arhitectură și construcții).

Tinerii au expus viziunea lor despre idealurile familiei contemporane, axându-se pre principalele caracteristici ale unei relații. Au fost identificați pilonii pe care ar trebui zidită orice familie, precum și principalele crize ale familiei de astăzi.

Drept invitat a fost părintele Octavian Moșin de la biserica ,,Întâmpinarea Domnului ” din cadrul Universității de Stat din Moldova, care a venit cu un cuvânt ziditor despre familie din perspectiva creștină.

Filed in: Noutăţi

Articole relevante:

Valorile familiei abordate cu elevii Centrului de Excelență în Construcții Valorile familiei abordate cu elevii Centrului de Excelență în Construcții
Vă invităm la o seară duhovnicească cu scriitorul Ion Bradu Vă invităm la o seară duhovnicească cu scriitorul Ion Bradu
STOP ALCOOL la volan! STOP ALCOOL la volan!
Dr. Silvia Corlăteanu-Granciuc a prezentat cartea “Constantin N. Tomescu. Jurnal din viața mea” Dr. Silvia Corlăteanu-Granciuc a prezentat cartea “Constantin N. Tomescu. Jurnal din viața mea”

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© 2019 Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress