Săptămâna Tineretului Ortodox a demarat în protopopiatul Căușeni

Liceul Teoretic ”I. Creangă” din or. Căușeni a găzduit o primă conferință dedicată Săptămânii Tineretului Ortodox. Evenimentul a fost organizat și coordonat de către părintele protopop Vasile Damaschin.

Conferința a adunat cadre didactice și elevi atât de la ciclul gimnazial, cât și de la cel liceal. Au conferențiat prot. Octavian Moșin și prot. Nicolae Jelihovschi, referindu-se la dragostea creștină în societatea de astăzi.

Grupul coral ”Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni” condus de către părintele protopop a interpretat câteva cântări duhovnicești. Tinerii prezenți la eveniment au adresat un șir de întrebări, la care slujitorii prezenți au încercat să le dea răspunsurile cele mai potrivite.

La eveniment au fost prezenți reprezentanții Consiliului Raional Căușeni și ai Direcției Învățământ. Oaspeții liceului au vizitat instituția și expoziția pascală cu lucrări ale elevilor.

Filed in:

Articole relevante:

Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic
Săptămâna Tineretului Ortodox în satul Peresecina Săptămâna Tineretului Ortodox în satul Peresecina
Mărturisindu-l pe Hristos în afara sfântului locaș Mărturisindu-l pe Hristos în afara sfântului locaș
Episcopul Ioan a participat la săptămâna tineretului ortodox, organizată la IPLT „Petru Rareș” din municipiul Soroca Episcopul Ioan a participat la săptămâna tineretului ortodox, organizată la IPLT „Petru Rareș” din municipiul Soroca

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© 8877 Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress