”Cum să devenim mai buni?” – tema discuției cu elevii Liceului ”Alexandru cel Bun”, or. Sîngera

În după amiaza zilei de 4 martie, în cadrul IPLT „Alexandru cel Bun” din orașul Sîngera s-a organizat o activitate extracuriculară cu genericul: ”Cum să devenim mai buni?”.

La eveniment a fost invitat preotul Octavian Moșin de la Biserica ”Întâmpinarea Domnului”, USM, care a discutat cu elevii claselor liceale.

S-a vorbit despre adolescență, relația tinerilor cu părinții, dascălii și semenii, precum și modalități de a depăși provocările adolescentine. Apoi s-a vorbit despre integritatea morală, explicându-se în mod aparte ce include Bunătatea.

La finele evenimentului a intervenit dna Ana Peciul, director interimar, care s-a referit la relația părinte-copil și a mulțumit pr. Octavian pentru lecția de bunătate, utilă pentru elevi la această vârstă a formării și maturizării.

Discuția a fost moderată de către diac. Eugeniu Vulturean, profesor de Educație pentru Societate în cadrul instituției.

Totodată, după întrunire s-au discutat modalitățile stabilirii unui parteneriat între liceu și biserica USM.

Filed in: Noutăţi, Activităţi ASCO

Articole relevante:

Conferință pe teme religioase la LT Holercani Conferință pe teme religioase la LT Holercani
”Cum să devenim mai buni?” – tema discuției cu elevii Liceului ”Alexandru cel Bun”, or. Sîngera ”Cum să devenim mai buni?” – tema discuției cu elevii Liceului ”Alexandru cel Bun”, or. Sîngera
Gala Tineretului Ortodox, ediția a VIII-a, desfășurată la Sălcuța, raionul Căușeni Gala Tineretului Ortodox, ediția a VIII-a, desfășurată la Sălcuța, raionul Căușeni
Biserica USM și-a sărbătorit hramul Biserica USM și-a sărbătorit hramul

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress