Tema familiei abordată cu studenții Facultății de Litere, USM

În contextul Zilei Internaționale a Familiei, care, în anul 2024, poartă sloganul „Familia și schimbările climaterice”, pe data de 16 aprilie, la Facultatea de Litere, a avut loc Atelierul de discuție „Grijă pentru familie, grijă pentru viitor”. Evenimentul, moderat de decanul facultății, dr. conf. Ludmila Usatâi, a fost consacrat familiei ca binecuvântare divină.

Invitatul special în cadrul evenimentului a fost dr. conf. univ. Octavian MOȘIN, preotul Bisericii „Întâmpinarea Domnului”, care a abordat subiecte ca: relația familie – societate, influența factorilor climaterici asupra educației copiilor, căsătoria bazată pe dragoste reciprocă ș.a.

Vorbindu-le studenților despre familie ca adăpost al sufletelor și ca loc unde inimile își găsesc pace, preotul-paroh Octavian Moșin i-a îndemnat și i-a încurajat pe studenți să aprecieze familia ca pe o valoare constantă.

Filed in: Noutăţi, Activităţi ASCO

Articole relevante:

Conferința “Cum să-L cunoști pe Hristos”, desfășurată la gimmnaziul din or. Vatra Conferința “Cum să-L cunoști pe Hristos”, desfășurată la gimmnaziul din or. Vatra
Încheierea activităților din Săptămâna Tineretului Ortodox în parohia Sălcuța Încheierea activităților din Săptămâna Tineretului Ortodox în parohia Sălcuța
Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic
Săptămâna Tineretului Ortodox în satul Peresecina Săptămâna Tineretului Ortodox în satul Peresecina

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress