Pregătirea tânărului pentru sărbătoarea Sfintelor Paşti

image-d99e028288651a8af433060a6e1ab80dc014c363408da7a60bc5b92bc6e5242b-VSăptămâna Tineretului Ortodox a avut popas la liceul I.L.Caragiale, Orhei. Cu acest prilej părintele Iov Cristea, nevoitor al mănăstirii Curchi, s-a întânit cu elevii din clasele a XII-a cărora nu li se predă disciplina Educatia creştin ortodoxă.

Pr. Iov le-a vorbit tinerilor despre Postul Mare care trebuie să fie caracterizat nu doar prin renunţarea la unele alimente, dar şi îmbunătăţirea personală şi multă generozitate faţă de cei aflaţi în nevoi. Deasemenea s-a discutat cu elevii despre dragostea creştină, pregătirea duhovnicească pentru Înviere.

Au urmat diverse întrebări la tema discutată, după care elevilor li s-au înmânat diverse materiale ziditoare şi iconiţe.  Tinerii au fost îndemnaţi la participarea şi la alte activităţi din cadrul Săptămânii tinerilor creştini.

Filed in: Noutăţi, Activităţi ASCO

Articole relevante:

Conferința “Cum să-L cunoști pe Hristos”, desfășurată la gimmnaziul din or. Vatra Conferința “Cum să-L cunoști pe Hristos”, desfășurată la gimmnaziul din or. Vatra
Încheierea activităților din Săptămâna Tineretului Ortodox în parohia Sălcuța Încheierea activităților din Săptămâna Tineretului Ortodox în parohia Sălcuța
Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic
Săptămâna Tineretului Ortodox în satul Peresecina Săptămâna Tineretului Ortodox în satul Peresecina

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress