În ziua de miercuri, 6 aprilie, la întâlnirea cu tinerii a fost invitată Oltea Boldureanu, ea a abordat tema Postul și sănătate. De ce și cum să postim.
În cadrul serii duhovnicești tinerii au reușit să afle mai multe despre efectele alimentelor asupra organismului uman, despre mâncăruri sănătoase și nesănătoase, despre categorii de alimente și despre cum să gătim în timpul postului (și în afara lui) pentru a ne câștiga și menține sănătatea trupească.
De asemenea, s-a discutat despre sensibilitatea organismului uman și despre lucrurile și alimentele pe care trebuie să le evităm în viața de toate zilele și despre cele pe care ar trebui să le căutăm.
Tinerii, împreună cu invitata serii au participat la mai multe activități, pentru a încerca să se apropie sufletește și să aibă parte de o atmosferă degajată și sinceră, participând și la o mică degustare cu alimente naturale (lapte de nucă și curmale uscate).
Sperăm că toți cei prezenți au plecat cu informații utile și că acestea le vor servi pentru a fi mai sănătoși, mai plini de pace și de bucurie și mai capabili de rugăciune și de fapte bune.