Binecuvântare la început de an școlar pentru elevii de la Liceul Republican cu Profil Real de pe lângă USM

Deja a devenit o tradiție ca la Liceul Republican cu Profil Real de pe lângă Universitatea de Stat din Moldova să înceapă anul de învățământ cu binecuvântarea preotului. Și de această dată rugăciunea a fost rostită de către Părintele Octavian Moșin, parohul bisericii “Întâmpinarea Domnului”, din incinta Universității.

La serviciul divin a participat conducerea instituției de învățământ, precum și numeroșii liceeni care s-au rugat Domnului să-i înțelepțească și să-i ajute ca toate cunoștințele dobândite să le folosească pentru binele Patriei și a Bisericii strămoșești.

Părintele Octavian a urat atât dascălilor, precum și învățăceilor un “Doamne ajută!”, manifestându-și speranța că frumoasa și îndelungata colaborare dintre Liceu și Biserică va continua și mai departe, dând roade din ce în ce mai frumoase.

Filed in: Noutăţi, Activităţi ASCO

Articole relevante:

Conferința “Cum să-L cunoști pe Hristos”, desfășurată la gimmnaziul din or. Vatra Conferința “Cum să-L cunoști pe Hristos”, desfășurată la gimmnaziul din or. Vatra
Încheierea activităților din Săptămâna Tineretului Ortodox în parohia Sălcuța Încheierea activităților din Săptămâna Tineretului Ortodox în parohia Sălcuța
Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic
Săptămâna Tineretului Ortodox în satul Peresecina Săptămâna Tineretului Ortodox în satul Peresecina

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress