Anunț! Seri duhovnicești la biserica “Întâmpinarea Domnului” din Chişinău; invitați: Autorii portalului www.ortodox.md; aniversare: 3 ani de la lansarea Portalului Moldova Ortodoxă

ortodox.md_Miercuri, 9 decembrie, la biserica ”Întâmpinarea Domnului” din incinta campusului universitar USM va avea loc o întâlnire festivă cu Autorii portalului www.ortodox.md.

În seara zilei, ora 18.00, un sobor de preoți va oficia Acatistul Sf. Duh, pentru luminarea minţii şi reuşită la învăţătură, după care va urma seara duhovnicească cu genericul: 3 ani de la lansarea Portalului Moldova Ortodoxă.

La cea de-a treia aniversare a portalului va participa în calitate de invitat de onoare Preasfințitul Ioan (Moșneguțu), Episcop de Soroca, Vicar al Mitropoliei Chișinăului și al Întregii Moldove, care este și unul dintre cei mai activi autori din acest an.

Seara duhovnicească o va deschide cu un cuvânt de salut Protoiereul Octavian Moșin, Preşedintele Colegiului de redacţie, paroh al bisericii ”Întâmpinarea Domnului”.

Va urma lansarea cărții Biserica basarabeană. Chipuri de neuitat, semnată de istoricul și scriitorul Iurie Colesnic.

În cadrul întrunirii, membrii echipei redacționale www.ortodox.md dar și cei mai activi autori vor fi menționați cu Diplome de merit și premiați cu seturi de carte și literatură religioasă.

La eveniment vor avea ocazia să se întâlnească în offline autorii și cititorii Portalului Moldova Ortodoxă.

Sunt invitaţi toți cititorii și simpatizanții Moldova Ortodoxă!

Filed in: Noutăţi, Seri duhovnicești

Articole relevante:

Asociația Studenților Creștini Ortodocși inițiază cursuri gratuite de studiere a limbii engleze Asociația Studenților Creștini Ortodocși inițiază cursuri gratuite de studiere a limbii engleze
Trăiri duhovnicești la tabăra din Mănăstirea Oașa Trăiri duhovnicești la tabăra din Mănăstirea Oașa
Seară duhovnicească la biserica USM, cu lansarea cărții de aforisme creștine ”Străin și călător”, de Raisa Plăieșu Seară duhovnicească la biserica USM, cu lansarea cărții de aforisme creștine ”Străin și călător”, de Raisa Plăieșu
În atenția studenților! Începeți un nou an de studii ca membru al Asociației Studenților Creștini Ortodocși! În atenția studenților! Începeți un nou an de studii ca membru al Asociației Studenților Creștini Ortodocși!

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© 4405 Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress