Atenție ! Concurs ! ,,Femeia – Inima Familiei!”

Stimați cititori, dragi prieteni, vă îndemnăm să participați la un concurs deosebit, în care vă puteți arăta dragostea și admirația față de femeie! Mama, soția, sora, bunica, sunt ființe dragi, eroine în toate timpurile, făcînd mai multe pentru noi decît pentru ele, astfel pentru jertfa lor fiind cîntate, elogiate și monumentate. Deasemenea, rolul de scriitor și participant la acest concurs, va implica o pregătire de a deveni Mamă bună și soție iubitoare!

Relatați în spiritul și stilul Dvs, dragostea de femeie! Accentuați ce calități ar trebui să dețină o femeie, pentru a fi pregătită de a întemeia o familie fericită și pentru a menține și a crește dragostea în familie !

Tema concursului este  ,,Femeia – Inima Familiei!”

Forma concursului: Eseu, poezie.

Condiții de participare: pot participa fete, cu vîrsta cuprinsă între 15-23 ani[1].

Perioada concursului: 23 februarie- 23 aprilie, 2017.

Volum: pînă la două pagini.

Premierea va fi pe data de 23 aprilie, de sărbătoarea ,,Duminica Femeilor Mironosițe”, prima Dumincă după Paști, care este ,,Ziua Femeii Creștine”, în or. Ungheni.

Aprecierea va fi făcută de Juriu.

Trimite-ți eseurile și poeziile pe adresa de e mail: [email protected]

Vă rugăm să indicați numele, prenumele, numărut de telefon, vîrsta și localitatea. Deasemenea indicați profilul Dvs fb sau ok, pentru a putea distribui împreună articolul!

Vă recomandăm, pentru un punctaj mai mare,  să folosiți și următoarele etichete: femeie, mamă, familie, feciorie, copii, virtute, pregătire, răsplată, bucurie, abstinență, cumpătare, Dumnezeu, greutate, exemplu, ascultare, rugăciune, fidelitate, iubire, inimă, viitor, ș. a.

Lucrările dumneavostră, vor fi publicate pentru a fi de folos și altora !

Cele mai bune lucrări vor fi premiate !

Un accent în decernarea premiilor, se va pune pentru articolele care vor avea mai multe vizualizări pe site-ul http://www.familiafericita.wordpress.com; vor lua like-uri pe pagina noastră de facebook:  ,,Pentru o familie fericită” și ok-uri în grupa odnoklasniki: ,,Pentru o familie fericită”.

Așteptăm cu drag gîndurile și frămîntările inimii Dvs!

Concursul este organizat, cu binecuvîntarea Preasfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni,  de Mișcarea Eparhială ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale”, din cadrul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni.

Vă urăm succese !

[1] Teritoriul canonic al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni include raioanele Ungheni, Nisporeni, Călărași și Hîncești. Dar orice articol, de la orice cititor, care respecte condițiile concursului, va putea fi publicat.

Filed in: Noutăţi

Articole relevante:

OpenSky Ensemble a participat la cea de-a 24-a ediție a festivalului internațional de Muzică Religioasă „Панчевачки Дани Духовне Музике”, în Pančevo, Serbia OpenSky Ensemble a participat la cea de-a 24-a ediție a festivalului internațional de Muzică Religioasă „Панчевачки Дани Духовне Музике”, în Pančevo, Serbia
Mănăstirea Sireți a găzduit Pelerinajul Tinerilor Mănăstirea Sireți a găzduit Pelerinajul Tinerilor
Pelerinajul Tinerilor se va desfășura pe 25 septembrie 2022 Pelerinajul Tinerilor se va desfășura pe 25 septembrie 2022
Binecuvântare și sprijin pentru Ansamblul coral ”OpenSky” Binecuvântare și sprijin pentru Ansamblul coral ”OpenSky”

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress