Liderul tânăr ortodox, cine este el?

DSC_7948În a doua zi a taberei, tinerii au participat la laboratorul de lucru: Liderul tânăr ortodox, cine este el?,  desfășurat de către prot. Vadim Corostinschi, care a prezentat tinerilor despre cum trebuie să lucreze în echipă sau individual, oportunitățile, etc.

     În a doua parte a zilei tinerii și preoții de aici s-au bucurat de prezența Chiriarhului locului, Preasfințitul Episcop PETRU, care a venit cu multe surprize și distracții pentru participanții la tabără. Ierarhul a bucurat tinerii cu un desert de torte adus direct de la producător.
    Preasfinția Sa a venit către tineri cu un cuvînt de învățătură prin conferința susținută de Ierarh „Provocările Tinerilor” după care au urmatîntrebări la care stăpînul a răspuns părintește.
    Întîlnirea Chiriarhului cu tinerii s-a încheiat cu niște jocuri copilărești organizate de Stăpîn, care s-a aflat mereu în mijlocul lor iar învingătorilor concursurilor Preasfinția Sa, le-a oferit premii surpriză.
     Spre seară participanții s-au bucurat de o altă întâlnire cu un oaspete drag și anume  protosinghelul Nicodim Petre, Sectorul de Misiune, Statistică și Prognoză Pastorală, Departamentul de Misiune pentru Tineret, Mitropolia Moldovei și Bucovinei, Iași.
     Preacuvioșia Sa, a ținut un dialog pe tema: Sfânta Scriptură – de la citire la fapte, cu tinerii și preoții prezenți, iar seara s-a terminat cu forbal și cântec în jurul rugului.
sursa atosmd.net
Filed in:

Articole relevante:

Discuții duhovnicești și donație de carte la Strășeni Discuții duhovnicești și donație de carte la Strășeni
Săptămâna Tineretului Ortodox la LT ”Meșterul Manole” din s. Sălcuța, Căușeni Săptămâna Tineretului Ortodox la LT ”Meșterul Manole” din s. Sălcuța, Căușeni
A demarat Săptămâna tineretului ortodox la LT ”M. Eminescu”, din or. Cimișlia A demarat Săptămâna tineretului ortodox la LT ”M. Eminescu”, din or. Cimișlia
Seară duhovnicească la tema ”Căderea și Ridicarea după Sf. Ioan Scăraru” Seară duhovnicească la tema ”Căderea și Ridicarea după Sf. Ioan Scăraru”

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress