Masă rotundă – Pentru viață, pentru femeie, pentru familie la Centrul de Tineret Orhei

DSC_0018_1024x680Sectorul Sinodal pentru activitate Misionară, antisectară și antischismatică, alături de partenerii săi, Protopopiatul de Orhei și Centrul de Tineret Orhei, a organizat Masa rotundă – Pentru viață, pentru femeie, pentru familie, eveniment organizat în cadrul proiectului „Luna pentru viață 2016”.

Evenimentul a avut loc miercuri, 23 martie 2016, începând cu orele 15.00, în cadrul Centrului de Tineret Orhei.

Acțiunile desfășurate în această săptămână urmăresc creșterea nivelului de informare și conștientizare a tinerilor cu privire la incurajarea și susținerea tinerilor de a iubi viața și de a se încrede în ajutorul lui Dumnezeu.

Nu în ultimul rând, se dorește întărirea parteneriatelor între Biserică, ONG-uri, și instituțiile publice ca soluție de succes în promovarea valorii vieții. Totodată, discuțiile s-au axat pe impactul devastator pe care îl are păcatul avortului asupra persoanelor ce au recurs la acest păcat! După prezentare, tinerii au avut posibilitate să ofere întrebări, dar cel mai important, să se împărtășeasă cu propria experiență de viață, atât provocări cât și soluții! Mărturiile personale despre părinții lor care au ales viața în defavorul avortului, au fost uimitoare!

Sincere mulțumiri Administrației Centrului de Tineret Orhei, Părintelui Nicolae Guja, Președintelui Departamentului Sinodal Orhei pentru Activitate în rândul Tinerilor, participanților, tuturor părților implicate în proiect!

Preot Iulian Rață
ortodoxia.md

Filed in:

Articole relevante:

Conferința tinerilor ”Unitatea întru Hristos” Conferința tinerilor ”Unitatea întru Hristos”
Asociația Studenților Creștini Ortodocși inițiază cursuri gratuite de studiere a limbii engleze Asociația Studenților Creștini Ortodocși inițiază cursuri gratuite de studiere a limbii engleze
Trăiri duhovnicești la tabăra din Mănăstirea Oașa Trăiri duhovnicești la tabăra din Mănăstirea Oașa
Seară duhovnicească la biserica USM, cu lansarea cărții de aforisme creștine ”Străin și călător”, de Raisa Plăieșu Seară duhovnicească la biserica USM, cu lansarea cărții de aforisme creștine ”Străin și călător”, de Raisa Plăieșu

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress