Clipe de bucurie și de nădejde că avem viitor prin copii cu frică de Dumnezeu!

Educația morală și religioasă reprezintă o bază esențială pentru a cultiva celelalte tipuri de educații. În acest sens Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” colaborează strâns cu parohia „Nașterea Maicii Domnului” din localitate, dar și cu asociația obștească „ATOS”.

În cadrul „Săptămânii Tineretului Ortodox” care se desfășoară la nivel național, prin implicarea AO „ATOS”, conferențiarul universitar, preotul Octavian Moșin – președinte al Sectorului Sinodal de Tineret, a fost oaspete al LT  “Mihai Eminescu” s. Sadaclia.

Sfinția sa a venit cu un cuvânt de înțelepciune pentru elevi sub forma unei conferințe care a purtat genericul „Frumusețea tinereții cu Hristos”. Printre mesajele care s-au întipărit în mintea și sufletul tinerilor a fost și faptul că ei (tinerii) trebuie să pună accent pe descoperirea și punerea în valoare a propriei personalități în lumina și grija celor cu experiență dar în primul rând a Mântuitorului nostru Iisus Hristos!

Părintele Octavian a fost însoțit de preoții din localitate, iar la debutul conferinței au fost întâmpinați de corul de copii, condus de conducătorul de cerc, domnul Andrei Costrov, cu un colaj muzical pascal.

Sursa: Liceul Teoretic “Mihai Eminescu” s. Sadaclia

Filed in: Noutăţi, Activităţi ASCO, De la suflet la suflet

Articole relevante:

Lecție de religie la biserica din Pepeni Lecție de religie la biserica din Pepeni
Conferința “Cum să-L cunoști pe Hristos”, desfășurată la gimmnaziul din or. Vatra Conferința “Cum să-L cunoști pe Hristos”, desfășurată la gimmnaziul din or. Vatra
Încheierea activităților din Săptămâna Tineretului Ortodox în parohia Sălcuța Încheierea activităților din Săptămâna Tineretului Ortodox în parohia Sălcuța
Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© 2009 Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress