Dar din dar se face Rai….

IMG_2243O faptă bună nu are nevoie de o zi specială, ci are nevoie doar de dragoste și de o dorință sinceră de a fi alături de cei care au nevoie de ajutorul și sprijinul nostru. Astfel, tinerii din ASCO, aflând despre situația dificilă în care s-a pomenit familia Alinei Guțu, o elevă din capitală, nu au putut să rămână indiferenți.

Cu binecuvântarea pr. Octavian Moșin și cu sprijinul enoriașilor din Biserica “Întâmpinarea Domnului” s-a reușit colectarea unei sume de bani pentru această familie. Pentru donații, enoriașii au fost răsplătiți cu dulciurile pregătite de tineri.

Iar în după amiaza zilei câțiva membrii ai ASCO au mers în vizită la Alina, atât pentru a face cunoștință cu ea și familiea ei, cât și prin dorința de a-i fi alături cu un cuvânt și un gând bun. Este de menționat că Alina, deși de ani buni este imobilizată la pat și a trecut prin numeroase intervenții chirurgicale, este o adevărată luptătoare, care nu doar crede că într-o zi din nou va putea merge pe propriile picioare, dar își îmbărbătează întreaga familie, făcându-i mai uniți în această luptă grea cu boala.

Am fost creaţi pentru a face fapte bune, prin mijlocirea cărora, în această viaţă scurtă sâ dobândim viaţă veşnică, spre care suntem chemaţi cu toţii, prin harul lui Dumnezeu. Anume de atât ar fi bine, ca fiecare dintre noi să găsim timp pentru a aduce un cuvânt bun, un mic ajutor, un zâmbet, o îmbrățișare pentru semenii noștri.

Dar din dar se face Rai….

Filed in: Noutăţi, Activităţi ASCO

Articole relevante:

Lecție de religie la biserica din Pepeni Lecție de religie la biserica din Pepeni
Conferința “Cum să-L cunoști pe Hristos”, desfășurată la gimmnaziul din or. Vatra Conferința “Cum să-L cunoști pe Hristos”, desfășurată la gimmnaziul din or. Vatra
Încheierea activităților din Săptămâna Tineretului Ortodox în parohia Sălcuța Încheierea activităților din Săptămâna Tineretului Ortodox în parohia Sălcuța
Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress