Discuții duhovnicești cu elevii L.T. ”George Călinescu” din capitală

Biblioteca L.T. George Călinescu a găzduit o întâlnire de suflet cu preotul Octavian Moșin, conferențiar universitar în cadrul Universității de Stat din Moldova.

Din partea instituției gazdă au participat dna Elena Oboroc, profesoară de limba engleză, dna Elena Toma, bibliotecară, precum și elevii claselor a 11-a ”B” și a 12-a ”A”.

Cei prezenți au aflat mai multe despre ofertele educaționale de la USM, despre importanța luării unor decizii corecte în viață, precum și despre provocările prin care trec elevii la etapa intrării în viața adultă.

Totodată, părintele a abordat aspecte privind rostul postului, referindu-se, în special, la Postul Nașterii Domnului.

Părintele a promis să invite elevii claselor liceale la USM, unde vor avea posibilitatea să descopere Centrul de educație moral-spirituală și Capela cu hramul ”Întâmpinarea Domnului”, precum și să interacționeze cu cadre didactice de la diverse facultăți.

Filed in: Noutăţi, Activităţi ASCO, De la suflet la suflet

Articole relevante:

Lecție de religie la biserica din Pepeni Lecție de religie la biserica din Pepeni
Conferința “Cum să-L cunoști pe Hristos”, desfășurată la gimmnaziul din or. Vatra Conferința “Cum să-L cunoști pe Hristos”, desfășurată la gimmnaziul din or. Vatra
Încheierea activităților din Săptămâna Tineretului Ortodox în parohia Sălcuța Încheierea activităților din Săptămâna Tineretului Ortodox în parohia Sălcuța
Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress