În capitală se desfășoară Săptămâna Tineretului Ortodox

IMG_0050Perioada Postului cel Mare este mereu un bun prilej de îndreptare şi schimbare a vieții duhovnicești. În acest sens, Asociația Studenților Creștini Ortodocși (ASCO) organizează un amplu program de activități cu tinerii, în special cu cei din capitală, în vederea cultivării și promovării valorilor noastre creștinești.

Săptămâna a demarat cu slujba Te Deum-ului la începutul oricărui lucru bun și bineplăcut Domnului. Serviciu divin a fost oficiat în capela studențească din cadrul Universității de Stat din Moldova, înălţându-se rugăciuni pentru luminarea minţii şi ajutor la învăţătură.

În perioada 07-13 aprilie se vor desfăşura un şir de activităţi pentru tinerii dornici de a-şi îmbunătăţi viaţa duhovnicească şi a fi de ajutor aproapelui. Se vor organiza vizite la casele de copii orfani, ajutorul tinerilor din familiile social-vulnerabile. Deasemenea se vor organiza pelerinaje şi întîlniri de suflet dintre tinerii de la instituţiile de învăţământ din capitală şi preoţii care vor participa la desfăşurarea acestor activităţi.

Tot astăzi Pr. Marin Cij, parohul bisericii “Sf. Arh. Mihail”, dimpreună cu Diaconul Veaceslav Bodarev  au participat la conferinţa “Pregătirea pentru Învierea Domnului nostru Iisus Hristos”, desfăşurată cu acest prilej la Colegiului Naţional de Comerţ.

Vom încerca să prezentăm cele mai importante evenimente și întruniri realizate timp de o săptămână.

Filed in: Noutăţi, Activităţi ASCO

Articole relevante:

Lecție de religie la biserica din Pepeni Lecție de religie la biserica din Pepeni
Conferința “Cum să-L cunoști pe Hristos”, desfășurată la gimmnaziul din or. Vatra Conferința “Cum să-L cunoști pe Hristos”, desfășurată la gimmnaziul din or. Vatra
Încheierea activităților din Săptămâna Tineretului Ortodox în parohia Sălcuța Încheierea activităților din Săptămâna Tineretului Ortodox în parohia Sălcuța
Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© 6169 Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress