În perioada 11-14 octombrie, se va desfăşura cea de-a IV-a ediție a Festivalului Internațional de Muzică Corală „A ruginit frunza din vii”.

În perioada 11-14 octombrie 2011, Asociația Muzical-Corală  va desfășura  cea  de-a IV-a ediție a Festivalului Internațional de Muzică Corală „A ruginit frunza din vii”. 

În cadrul acestui festival  sunt invitate coruri din mai multe țări , cum ar fi : Polonia, Georgia, România, Ucraina și Rusia, dar și colective corale din Republica Moldova.

Festivalul îşi propune ca scop promovarea cântului coral în rol de instrument de socializare între oameni totodată şi schimbul de experiență profesională cât și umană între colectivele participante .
La fiecare ediție în cadrul celor trei secțiuni s-au prezentat o muzică de înaltă calitate și spiritualitate, iar inovația, paleta colorată de piese muzicale cât şi  entuziasmul sporit pentru muzică reprezintă mărcile acestui festival.

La ediţia din acest an sunt așteptați să participe circa 350 de coriști.

Festivalul se va desfășura în trei secțiuni:

1. ”Muzică Sacră”–  11 octombrie, ora 18.00 , Biserica Universităţii de Stat din Moldova;
2. ”Muzică Națională”- 13 octombrie, ora 18.00 , Muzeul Național de Arheologie și Istorie Naturală.
3.  ”Program Liber” –  12 octombrie, ora 18.00, Sala cu Orgă.

Filed in: Noutăţi

Articole relevante:

Săptămâna Tineretului Ortodox în Episcopia de Ungheni și Nisporeni Săptămâna Tineretului Ortodox în Episcopia de Ungheni și Nisporeni
Parohia Sadaclia implicată activ în Săptămâna Tineretului Ortodox Parohia Sadaclia implicată activ în Săptămâna Tineretului Ortodox
Binecuvântarea Colegiului Național de Comerț Binecuvântarea Colegiului Național de Comerț
Săptămâna Tineretului Ortodox în Protopopiatul Drochia Săptămâna Tineretului Ortodox în Protopopiatul Drochia

One Response на "În perioada 11-14 octombrie, se va desfăşura cea de-a IV-a ediție a Festivalului Internațional de Muzică Corală „A ruginit frunza din vii”."

  1. Simion says:

    Pot sa stiu cit costa un bilet la acest festival sau intrarea este libera ?

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress