În vizită la Liceul ”Petru Rareș” din Chișinău

În bucuria praznicului Intrării în Biserică a Maicii Domnului, a avut loc o discuție duhovnicească a preotului Octavian Moșin cu elevii claselor a IX-a din LT ”Petru Rareș” din capitală.

”Adolescența și calea postului” a fost tema discuției, vorbindu-se despre specificul acestei perioade și ce include un post în aspect duhovnicesc.

Părintele a depănat amintiri din anii de liceu, prezentând principalele ispite prin care a trecut, cu care se confruntă și adolescenții de astăzi.

Cei prezenți au fost îndemnați la o viață cumpătată, încercând să fie în ascultarea și luarea aminte a părinților și a dascălilor, care sunt îndrumători și prieteni autentici.

După eveniment slujitorul a discutat în particular cu câțiva elevi pe calea întrebărilor, apoi în curtea școlii a interacționat cu mai mulți elevi din clasele primare.

Filed in: Noutăţi, Activităţi ASCO, De la suflet la suflet

Articole relevante:

Lecție de religie la biserica din Pepeni Lecție de religie la biserica din Pepeni
Conferința “Cum să-L cunoști pe Hristos”, desfășurată la gimmnaziul din or. Vatra Conferința “Cum să-L cunoști pe Hristos”, desfășurată la gimmnaziul din or. Vatra
Încheierea activităților din Săptămâna Tineretului Ortodox în parohia Sălcuța Încheierea activităților din Săptămâna Tineretului Ortodox în parohia Sălcuța
Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress