„Învață să aperi viața!” Discuție cu Alexandra Nadane la Biserica USM

A fi „pentru viaţă” nu înseamnă doar să nu fii de acord cu avortul, ci și să oferi dragoste, sprijin și compasiune  pentru femeile care se confruntă cu o sarcină neaşteptată. Avem statistici care ne indică un număr foarte mare de avorturi,  iar numărul lor se datorează în principal lipsei de sprijin pentru femeile aflate în criză de sarcină. Foarte multe mărturii pe această temă ale femeilor spun clar că dacă ar fi fost cineva să le dea o mână de ajutor, să le încurajeze și ajute,  lucrurile ar fi stat cu totul altfel.

Astfel, invitata zilei de miercuri, 28 februarie 2018, Alexandra Nadane, președintele Asociației Studenți pentru Viață din București, le-a vorbit celor prezenți despre faptul că „criza de sarcină” este în general un subiect delicat despre care nu se vorbește, existând foarte multe femei care se confruntă cu o asemenea situație. Cum poți ajuta pe cineva care se confruntă cu o criză de sarcină? Sprijinind și încurajând, implicându-i pe cei care pot contribui, nerămânând indiferenți.

Alexandra Nadane i-a îndemnat pe cei prezenți să nu uite că implicarea fiecărăuia dintre noi este importantă, că fiecare poate fi pentru viață.  Iar participarea la Marșul pentru viață, desfășurat la 24 martie 2018, ne oferă șansa să fim împreună pentru viață și să sprijinim fiecare viață!

Viața este cel mai frumos dar de la Dumnezeu. Să susţinem viaţa, pentru că este bucurie!

Filed in: Noutăţi, Activităţi ASCO, Seri duhovnicești

Articole relevante:

Lecție de religie la biserica din Pepeni Lecție de religie la biserica din Pepeni
Conferința “Cum să-L cunoști pe Hristos”, desfășurată la gimmnaziul din or. Vatra Conferința “Cum să-L cunoști pe Hristos”, desfășurată la gimmnaziul din or. Vatra
Încheierea activităților din Săptămâna Tineretului Ortodox în parohia Sălcuța Încheierea activităților din Săptămâna Tineretului Ortodox în parohia Sălcuța
Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress