Maica Domnului a ascultat rugăciunile tinerilor din Tabăra Faptelor Bune – Japca

La începutul postului Adormirii Maicii Domnului am organizat Tabăra Faptelor Bune în incinta Mănăstirii Japca. Peste douăzeci de tineri au petrecut în post, rugăciune și în diverse ascultări.

În prima seară a taberei am săvârșit rugăciunile de seară în fața icoanei Acoperământului Maicii Domnului, confecționată din piatră și instalată pe un bloc de chilii. Înainte de rugăciune i-am îndemnat pe tineri să se roage cu osârdie și Măicuța va asculta rugile, arătându-ne printr-o lucrare mult necesară și de folos obștesc.

Numai am finisat rugăciunile și a venit un șuvoi de ploaie, ca o binecuvântare și semn ceresc. Atunci o fetiță s-a apropiat și a exclamat: ”Eu știu cât de scumpă e rugăciunea către Născătoarea de Dumnezeu tocmai în postul ei!”

Toată săptămâna, până la Schimbarea la Față a Mântuitorului, a plouat liniștit pentru pământul însetat.

Nu ne rămâne decât să mulțumim Domnului și Preasfintei pentru că ascultă rugăciunile sufletelor neprihănite.

Să-i îndemnăm pe copiii noștri să se roage în fiece zi, căci ei se pot ruga din toată inima.

Filed in: Noutăţi, Activităţi ASCO, Despre post, De la tineri către tineri, Rugăciuni

Articole relevante:

Discuții duhovnicești și donație de carte la Strășeni Discuții duhovnicești și donație de carte la Strășeni
Săptămâna Tineretului Ortodox la LT ”Meșterul Manole” din s. Sălcuța, Căușeni Săptămâna Tineretului Ortodox la LT ”Meșterul Manole” din s. Sălcuța, Căușeni
A demarat Săptămâna tineretului ortodox la LT ”M. Eminescu”, din or. Cimișlia A demarat Săptămâna tineretului ortodox la LT ”M. Eminescu”, din or. Cimișlia
Seară duhovnicească la tema ”Căderea și Ridicarea după Sf. Ioan Scăraru” Seară duhovnicească la tema ”Căderea și Ridicarea după Sf. Ioan Scăraru”

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress