O întâlnire de suflet cu Pr. Octavian Moșin în cadrul Clubului Studențesc Leadership Educațional, USM

Miercuri, 22 februarie 2017, la Facultatea Psihologie și Științe ale Educației, USM, s-a desfășurat prima ședință a Clubului Studențesc de Opinii și Dezbateri Psihopedagogice Leadership Educațional din acest an. Părintele Octavian Moșin, preot-paroh Biserica USM ,,Întâmpinarea Domnului”, Conf. universitar și Președintele Sectorului Sinodal Activitate Pastorală pentru Tineret, a fost Invitatul special al acestei întruniri.

Părintele le-a vorbit celor prezenți, studenți și profesori, despre importanța conlucrării cu aproapele ca un principiu fundamental pentru creșterea profesională și spirituală. Dezvoltarea noastră e necesar să fie un traseu comun, în care vom evolua cooperând cu alții, altfel ea devine una egoistă și interesată.

Familia, armonia interioară sunt factori esențiali pentru creșterea în carieră. Dacă ne vom îngriji de plinătatea acestora, bunăstarea profesională nu se va lăsa așteptată, a opinat părintele.

Tot d-lui a vorbit despre faptul că profesiile de psiholog, pedagog implică o mare misiune și sunt imperative pentru societatea actuală. În acest context, li s-a relatat studenților despre activitatea pe care o coordonează de mai bine de un deceniu, în calitate de Președinte al Asociației Studenților Creștini Ortodocși.

În cadrul acestei Asociații, tinerii sunt implicați în diverse activități sociale. Acest aspect a provocat interesul celor prezenți, dornici de a se angaja în calitate de voluntari, pentru a-și dezvolta competențele în domeniul psihopedagogic.

La final, părintele a primit mai multe întrebări, la care a răspuns cu entuziasm, arătându-și deschiderea și dorința să se mai întâlnească cu studenții.

A consemnat Nadejda Butnari

Filed in: Noutăţi

Articole relevante:

Conferința tinerilor ”Unitatea întru Hristos” Conferința tinerilor ”Unitatea întru Hristos”
Asociația Studenților Creștini Ortodocși inițiază cursuri gratuite de studiere a limbii engleze Asociația Studenților Creștini Ortodocși inițiază cursuri gratuite de studiere a limbii engleze
Trăiri duhovnicești la tabăra din Mănăstirea Oașa Trăiri duhovnicești la tabăra din Mănăstirea Oașa
Seară duhovnicească la biserica USM, cu lansarea cărții de aforisme creștine ”Străin și călător”, de Raisa Plăieșu Seară duhovnicească la biserica USM, cu lansarea cărții de aforisme creștine ”Străin și călător”, de Raisa Plăieșu

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© 1366 Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress