O seară duhovnicească cu liceenii de la Sălcuța

Duminică, 19 martie, parohia Sălcuța a găzduit o seară duhovnicească, avându-l drept invitat pe părintele Octavian Moșin, președintele Asociației Studenților Creștini Ortodocși din Moldova.

Zeci de tineri au dialogat cu părintele despre sensul vieții și al Crucii, cum să depășească stările păcătoase și viciile.

Un aspect aparte a fost legat de post și rugăciune.

Pr. Octavian le-a dăruit îndreptare pentru spovedanie și i-a îndemnat la o viață îmbunătățită, potrivit învățăturii și moralei noastre creștine.

Preotul-paroh Nicolae Jelihovschi a mulțumit invitatului pentru deschidere și dragostea de a îndruma tinerii din sat, care sunt pe calea întrebărilor și în căutarea unor modele pentru viața duhovnicească.

A consemnat: Colegiul de redacție al AO “Valeriu Gafencu”, Sălcuța

Filed in: Noutăţi, Activităţi ASCO, Seri duhovnicești

Articole relevante:

Discuții duhovnicești și donație de carte la Strășeni Discuții duhovnicești și donație de carte la Strășeni
Săptămâna Tineretului Ortodox la LT ”Meșterul Manole” din s. Sălcuța, Căușeni Săptămâna Tineretului Ortodox la LT ”Meșterul Manole” din s. Sălcuța, Căușeni
A demarat Săptămâna tineretului ortodox la LT ”M. Eminescu”, din or. Cimișlia A demarat Săptămâna tineretului ortodox la LT ”M. Eminescu”, din or. Cimișlia
Seară duhovnicească la tema ”Căderea și Ridicarea după Sf. Ioan Scăraru” Seară duhovnicească la tema ”Căderea și Ridicarea după Sf. Ioan Scăraru”

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress