O seară duhovnicească cu liceenii de la Sălcuța

Duminică, 19 martie, parohia Sălcuța a găzduit o seară duhovnicească, avându-l drept invitat pe părintele Octavian Moșin, președintele Asociației Studenților Creștini Ortodocși din Moldova.

Zeci de tineri au dialogat cu părintele despre sensul vieții și al Crucii, cum să depășească stările păcătoase și viciile.

Un aspect aparte a fost legat de post și rugăciune.

Pr. Octavian le-a dăruit îndreptare pentru spovedanie și i-a îndemnat la o viață îmbunătățită, potrivit învățăturii și moralei noastre creștine.

Preotul-paroh Nicolae Jelihovschi a mulțumit invitatului pentru deschidere și dragostea de a îndruma tinerii din sat, care sunt pe calea întrebărilor și în căutarea unor modele pentru viața duhovnicească.

A consemnat: Colegiul de redacție al AO “Valeriu Gafencu”, Sălcuța

Filed in: Noutăţi, Activităţi ASCO, Seri duhovnicești

Articole relevante:

Gala Tineretului Ortodox, ediția a VIII-a, desfășurată la Sălcuța, raionul Căușeni Gala Tineretului Ortodox, ediția a VIII-a, desfășurată la Sălcuța, raionul Căușeni
Biserica USM și-a sărbătorit hramul Biserica USM și-a sărbătorit hramul
Seară duhovnicească la biserica “Naşterea Maicii Domnului” s. Hîrtop, r. Floreşti, în cadrul proiectului “Uniţi în Fapte Bune” Seară duhovnicească la biserica “Naşterea Maicii Domnului” s. Hîrtop, r. Floreşti, în cadrul proiectului “Uniţi în Fapte Bune”
În vizită la Liceul ”Petru Rareș” din Chișinău În vizită la Liceul ”Petru Rareș” din Chișinău

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© 6358 Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress