Pelerinaj de studiu la mănăstirile Suruceni, Căpriana, Hâncu și Condrița

Sîmbătă, 13 aprilie 2024, în cadrul proiectului de semestru cu privire la dezvoltarea turismului religios în Republica Moldova, studenții programului de master „Management și Marketing Hotelier și Turism” în colaborare cu părintele Octavian Moșin, paroh al Bisericii USM, au mers într-un pelerinaj de studiu.

Traseul pelerinajului are forma Crucii oblice, întruchipează răstignirea Sfântului Andrei și include 4 lăcașuri sfinte de importanță duhovnicească deosebită: Mănăstirea Suruceni cu hramul Sfântul Gheorghe, Mănăstirea Căpriana cu hramul Adormirea Maicii Domnului, Mănăstirea Hâncu cu hramul Sfânta Parascheva și Mănăstirea Condrița cu hramul Sfântul Nicolae.

Acest traseu inedit a fost organizat de studenți, împreună cu slujitorii Bisericii ”Întâmpinarea Domnului” și testat cu un grup de turiști. Rezultatele au depășit toate așteptările. Participanții la traseu au fost încântați de organizare și realizare.

Grație eforturilor și creativității studenților, precum și implicării slujitoriilor Bisericii USM, acest traseu religios va atrage atenția asupra patrimoniului religios unic al țării și va îndemna pelerinii să viziteze aceste lăcașuri sfinte.

Filed in: Noutăţi, Activităţi ASCO, Pelerinaje, Mănăstiri Ortodoxe

Articole relevante:

Lecție de religie la biserica din Pepeni Lecție de religie la biserica din Pepeni
Conferința “Cum să-L cunoști pe Hristos”, desfășurată la gimmnaziul din or. Vatra Conferința “Cum să-L cunoști pe Hristos”, desfășurată la gimmnaziul din or. Vatra
Încheierea activităților din Săptămâna Tineretului Ortodox în parohia Sălcuța Încheierea activităților din Săptămâna Tineretului Ortodox în parohia Sălcuța
Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© 6585 Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress