Pelerinaj de suflet la Mănăstirea Suruceni

Orice creștin e un pelerin căutător continuu… Îndeosebi tinerii sunt în căutări permanente, în special în relația cu Dumnezeu.

Astfel, la inițiativa tinerilor din ASCO, duminică, 15 septembrie 2019, a fost organizat un pelerinaj la Mănăstirea “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”, Suruceni.

La pelerinaj au participat circa 50 de persoane, atât membrii ASCO, cât și enoriașii parohiilor din localitatea Dumbrava și “Întâmpinarea Domnului”, USM.

La sfânta mănăstire Suruceni au avut posibilitatea să afle despre istoricul mănăstirii, viaţa obştii monahale, dar şi să se închine raclei cu moaștele Sfântului Ierarh Dionisie, trecut în rândul Sfinților la 25 octombrie 2018. După care a fost oficiat un Te-Deum de mulţumire.

Cu un cuvânt de învățătură către cei prezenți s-a adresat prot. Octavian Moșin, Președinte al Sectorului Sinodal Activitate Pastorală pentru Tineret, care le-a vorbit pelerinilor despre viața și activitatea Sfântului Ierarh Dionisie, dar și despre faptul că sfințenia nu este prerogativa unor persoane alese, ea fiind scopul final al vieții fiecărui creștin.

Filed in: Noutăţi, Activităţi ASCO

Articole relevante:

Discuții duhovnicești și donație de carte la Strășeni Discuții duhovnicești și donație de carte la Strășeni
Săptămâna Tineretului Ortodox la LT ”Meșterul Manole” din s. Sălcuța, Căușeni Săptămâna Tineretului Ortodox la LT ”Meșterul Manole” din s. Sălcuța, Căușeni
A demarat Săptămâna tineretului ortodox la LT ”M. Eminescu”, din or. Cimișlia A demarat Săptămâna tineretului ortodox la LT ”M. Eminescu”, din or. Cimișlia
Seară duhovnicească la tema ”Căderea și Ridicarea după Sf. Ioan Scăraru” Seară duhovnicească la tema ”Căderea și Ridicarea după Sf. Ioan Scăraru”

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress