Seară duhovnicească la biserica USM, cu lansarea cărții de aforisme creștine ”Străin și călător”, de Raisa Plăieșu

Miercuri, 15 septembrie, începând cu ora 18.00, la Biserica ”Întâmpinarea Domnului” din incinta Universității de Stat din Moldova, în cadrul Cenaclului literar-creștin ”Cuvântul” a avut loc lansarea cărții de aforisme creștine ”Străin și călător” de Raisa Plăieșu. Au participat scriitori, fețe bisericești, jurnaliști, cântăreți, studenți, elevi și alți doritori însetați de cuvântul creștin.

Organizatorii evenimentului aduc mulțumiri Bisericii ”Întâmpinarea Domnului” pentru invitație, găzduire și ospitalitate, precum și pentru inițiativa de a desfășura o seară duhovnicească prin lansarea cărții de aforisme creștine ”Străin și călător”.

De asemenea, sunt aduse mulțumiri participanților la eveniment care au luat cuvântul despre carte: Prot. Mitrofor Octavian Moșin, parohul Bisericii ”Întâmpinarea Domnului”; Andrei Viziru, scriitor, jurnalist și redactor de la Radio Moldova; Rodica Cerescu, poetesă; Maria Dodu, cântăreață și poetesă; Ana Guțu, poetesă; Valeria Bujor, tânără condeieră de la Liceul Teoretic cu profil tehnologic pentru copii cu vedere slabă din Chișinău.

În cadrul evenimentului, tânăra actriță Daniela Bulicanu, absolventă a Școlii de Artă ”V. Poleacov” din Chișinău, a susținut un superb recital de poezie din creația autoarei Raisa Plăieșu.

Tânăra interpretă Olga Popovici, a surprins publicului cu vocea sa, interpretând o odă închinată femeii prin care a chemat lumea la iertare.

Cei prezenți la manifestare au primit în dar câte o carte de aforisme creștine ”Străin și călător”.

Filed in: Noutăţi, Activităţi ASCO, Seri duhovnicești

Articole relevante:

Lecție de religie la biserica din Pepeni Lecție de religie la biserica din Pepeni
Conferința “Cum să-L cunoști pe Hristos”, desfășurată la gimmnaziul din or. Vatra Conferința “Cum să-L cunoști pe Hristos”, desfășurată la gimmnaziul din or. Vatra
Încheierea activităților din Săptămâna Tineretului Ortodox în parohia Sălcuța Încheierea activităților din Săptămâna Tineretului Ortodox în parohia Sălcuța
Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress