Tabăra Bucuriei USM la a doua ediție

Între 8 și 12 august, Universitatea de Stat din Moldova a găzduit al doilea tur al Taberei Bucuriei, organizat în parteneriat cu Biserica ”Întâmpinarea Domnului” și Sindicatul Angajaților USM.

Timp de cinci zile, aproape 60 de copii s-au bucurat de diverse activități creative și excursii la muzeele și parcurile din capitală. Pictura pe pietre, origami, împletituri, ateliere culinare, jocuri interactive, de echipă și de grup, sunt doar câteva dintre activitățile incluse în programul Taberei Bucuriei din acest tur.

Copiii au fost ghidați cu multă bunăvoință, afecțiune și seriozitate de către pedagogii și voluntarii implicați, astfel că timpul petrecut în cadrul taberei a lăsat o amprentă luminoasă în sufletele lor, iar prieteniile legate în aceste zile vor dăinui cu siguranță, dăruindu-le frumoase amintiri, chiar și peste ani.

Au fost vizitate, rând pe rând, Muzeul Zoologic și de Științe Naturale din cadrul USM, Muzeul de Etnografie și Istorie Naturală, Vivariul, Muzeul de Artă, Muzeul Transportului Electric, precum și Muzeul Național de Istorie al Moldovei, în cadrul căruia copiii au beneficiat de un atelier deosebit cu privire la cultura Cucuteni-Tripoli.

Tabăra s-a încheiat cu un scurt program artistic prin intermediul căruia copiii au bucurat inimile celor prezenți cu cântece și scurte scenete.

Din partea organizatorilor, dna Otilia Dandara, prim-prorector, și pr. Octavian Moșin, au mulțumit celor implicați în buna desfășurare a taberei, înmânând diplome de participare și de mulțumire.

Filed in: Noutăţi, Activităţi ASCO

Articole relevante:

Lecție de religie la biserica din Pepeni Lecție de religie la biserica din Pepeni
Conferința “Cum să-L cunoști pe Hristos”, desfășurată la gimmnaziul din or. Vatra Conferința “Cum să-L cunoști pe Hristos”, desfășurată la gimmnaziul din or. Vatra
Încheierea activităților din Săptămâna Tineretului Ortodox în parohia Sălcuța Încheierea activităților din Săptămâna Tineretului Ortodox în parohia Sălcuța
Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress