Tabăra Faptelor Bune la Biserica din Dumbrava

Între 12-16 iunie, în cadrul parohiei Bisericii Sfântului Ierarh Petru Movilă, s-a desfășurat Tabăra Faptelor Bune. Peste 60 de copii cu vârsta intre 7 și 12 ani, din Dumbrava și împrejurimi au avut parte de zile de neuitat în cadrul taberei – activități creative, excursii, lucru în gospodărie, lucru în echipă, jocuri, discuții de suflet, ore de engleză sunt doar câteva dintre activitățile desfășurate în cadrul taberei.

Copiii au învățat să decoreze, să planteze, să împletească, să creeze diverse obiecte de folos, au legat frumoase prietenii, iar excursia la Mănăstirea Curchi i-a ajutat sa cunoască mai multe despre viața mănăstirilor din țară și sa admire frumusețea locurilor sfinte.

În ultima zi, Tabăra Faptelor Bune a primit în ospeție echipajele pompierilor și poliției, care le-au povestit copiilor despre activitatea lor și le-au demonstrat echipamentele speciale.

Tabăra s-a încheiat cu multe îmbrățișări, voie bună și dorința tuturor de a se reîntâlni la evenimente similare.

Să avem grijă de copii și sa ii desprindem de mici cu toate lucrurile bune – cu rugăciunea, cu deprinderile frumoase, cu munca în gospodărie, cu învățătura cea bună, ca atunci când vor crește mari să ne bucurăm că am lăsat în urmă oameni de nădejde, care să se străduiască să lucreze frumos, pentru Domnul și pentru aproapele.

Dorim în continuare tuturor vacanță cu folos, post cu frumoase roade sufletești și multă inspirație pentru Fapte Bune!

Doamne, ajută!

Filed in: Noutăţi, Activităţi ASCO

Articole relevante:

Gala Tineretului Ortodox, ediția a VIII-a, desfășurată la Sălcuța, raionul Căușeni Gala Tineretului Ortodox, ediția a VIII-a, desfășurată la Sălcuța, raionul Căușeni
Biserica USM și-a sărbătorit hramul Biserica USM și-a sărbătorit hramul
Seară duhovnicească la biserica “Naşterea Maicii Domnului” s. Hîrtop, r. Floreşti, în cadrul proiectului “Uniţi în Fapte Bune” Seară duhovnicească la biserica “Naşterea Maicii Domnului” s. Hîrtop, r. Floreşti, în cadrul proiectului “Uniţi în Fapte Bune”
În vizită la Liceul ”Petru Rareș” din Chișinău În vizită la Liceul ”Petru Rareș” din Chișinău

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© 2480 Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress