Tabăra faptelor bune la Mănăstirea Japca

De la începutului postului Adormirii Maicii Domnului până în preajma Schimbării la Față a Mântuitorului, Mănăstirea Japca, în parteneriat cu Sectorul Sinodal Activitate Pastorală pentru Tineret, a găzduit Tabăra faptelor bune pentru 22 de copii.

O tabără neordinară, care a presupus cunoașterea vieții și nevoinței mănăstirești, copiii participând la slujbe, fiind încadrați în diverse ascultări și purtând convorbiri duhovnicești cu slujitorii și monahiile.

Tabăra a inclus și un program cultural, fiind vizitate Complexul bisericesc Cuhureștii de Sus, Casa Muzeu ”Dumitru Matcovschi” și Stejarul secular de la Cobîlea.

Copiii cu vârsta cuprinsă între 10 și 15 ani, au reușit să se cunoască, să deprindă diverse lucrări mănăstirești și să se apropie de cele sfinte.

Sincere mulțumiri din partea Direcției Mitropolitane, egumenei Parascheva și obștii mănăstirești pentru dragoste și grijă împărtășită cu acești copii, precum și celor care s-au implicat în buna desfășurare a taberei.

Filed in: Noutăţi, Activităţi ASCO, Mănăstiri Ortodoxe

Articole relevante:

Lecție de religie la biserica din Pepeni Lecție de religie la biserica din Pepeni
Conferința “Cum să-L cunoști pe Hristos”, desfășurată la gimmnaziul din or. Vatra Conferința “Cum să-L cunoști pe Hristos”, desfășurată la gimmnaziul din or. Vatra
Încheierea activităților din Săptămâna Tineretului Ortodox în parohia Sălcuța Încheierea activităților din Săptămâna Tineretului Ortodox în parohia Sălcuța
Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress