Un colțișor de carte religioasă la Sadaclia

Tinerii Asociației Obștești ”ATOS” din parohia Sadaclia, r. Basarabeasca, sunt beneficiarii proiectului ”Cuvântul lui Dumnezeu împărtășit în fiecare casă”.

În cadrul sediului asociației, ei au reușit să încropească o mică bibliotecă, dar din păcate donațiile de carte au fost mai mult pe filiera laică.

Acum sunt bucuroși să-și îmbogățească biblioteca cu un raft și cărți cu tematică ortodoxă, donate de către tineri de la Asociația ”Sf. Filaret cel Milostiv” din Iași și din partea asociației studențești condusă de către părintele Octavian Moșin.

Prin strădaniile părintelui diacon Adrian Macari, Asociația ”ATOS” din localitate desfășoară diverse activități cu copiii, adolescenții și tinerii.

Nădăjduim, prin intermediul tinerilor din asociație, să fie răspândit cuvântul lui Dumnezeu la cât mai multă lume din sat.

Filed in: Noutăţi, Activităţi ASCO

Articole relevante:

Ediția a VII-a a taberei de vară pentru copii și tineri din orașul Ștefan Vodă Ediția a VII-a a taberei de vară pentru copii și tineri din orașul Ștefan Vodă
Ansamblul OpenSky la Festivalul Internațional de Muzică Ortodoxă de la Pomorie, Bulgaria Ansamblul OpenSky la Festivalul Internațional de Muzică Ortodoxă de la Pomorie, Bulgaria
Peste 200 de copii s-au întrunit în Tabăra Bucuriei la Pelinia Peste 200 de copii s-au întrunit în Tabăra Bucuriei la Pelinia
Un colțișor de carte religioasă la Sadaclia Un colțișor de carte religioasă la Sadaclia

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress