Vă invităm într-un nou Pelerinaj al Tinerilor!

Cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, duminică, 24 septembrie, ora 12.00, se va desfășura Pelerinajul Tinerilor.

De șaisprezece ani, mai mulți tineri cu râvnă pentru Dumnezeu se deplasează pe jos de la Biserica ”Întâmpinarea Domnului”, USM, spre Mănăstirea ”Sf. M. Mc. Iacov Persul”, Sireți.

În acest an, de rând cu tradiționala Cruce, în procesiune va fi dusă la mănăstire o copie a Icoanei făcătoare de minuni cu chipul ”Sf. M. Mc. Gheorghe, purtătorul de biruință” de la Mănăstirea Zografu, Sfântul Munte Athos. Icoana a fost zugrăvită de către nevoitorii athoniți pentru Mănăstirea Sireți și va fi expusă spre închinarea credincioșilor.

Pelerinajul Tinerilor va presupune câteva popasuri cu rugăciune, iar la sfânta mănăstire se va oficia slujba Acatistului Sf. Gheorghe și Te Deum de mulțumire.

Pelerinii vor avea posibilitatea să se închine la sfintele moaște și alte sfințenii din mănăstire, precum și să discute cu slujitorii din acest sfânt așezământ.

Vă așteptăm cu drag!!!

Filed in: Noutăţi, Activităţi ASCO

Articole relevante:

Lecție de religie la biserica din Pepeni Lecție de religie la biserica din Pepeni
Conferința “Cum să-L cunoști pe Hristos”, desfășurată la gimmnaziul din or. Vatra Conferința “Cum să-L cunoști pe Hristos”, desfășurată la gimmnaziul din or. Vatra
Încheierea activităților din Săptămâna Tineretului Ortodox în parohia Sălcuța Încheierea activităților din Săptămâna Tineretului Ortodox în parohia Sălcuța
Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress