Campania „Adu zâmbetul pe faţa unui copilaş” – la Şcoala-Internat din Ialoveni

Membrii Asociaţiei Studenţilor Creştini Ortodocşi, dimpreună cu profesorii şi eleveii Liceului Republican cu profil Real din Chişinău au demarat campania „Adu zâmbetul pe faţa unui copilaş”

Sute de jucării, cărţi, hăinuţe, rechizite şcolare şi dulciuri colectate la biserica „Întâmpinarea Domnului” USM vor fi distribuite pe parcursul acestei campanii la mai multe centre sociale pentru copii.
Prima instituţie care a fost vizitată cu prilejul sărbătorilor de iarnă a fost Şcoala-Internat pentru copii cu deficienţe locomotorii din oraşul Ialoveni. Oaspeţii mult aşteptaţi au fost întâmpinaţi de cei 50 de copii ai internatului şi de pedagogii acestei instituţii.
Cu această ocazie în sala de festivităţi a Şcolii-Internat a avut loc un concert de colinde, după care s-a adresat către cei prezenţi domnul Anatolie Cumpănă, directorul Internatului, care a mulţumit binefăcătorilor pentru gestul lor mărinimos în preajma sărbătorilor.
Cuvântul i s-a oferit şi Prot. Octavian Moşin, preşedintele Asociaţiei Studenţilor Creştini Ortodocşi, care s-a adresat cu un cuvânt de felicitare.
Totodată, copiilor li s-a înmânat dulciuri şi jucării din cele adunate în cadrul campaniei „Adu zâmbetul pe faţa unui copilaş”, precum şi suma de 3150 lei oferită conducerii Internatului.
Copiilor li s-a promis şi un pelerinaj la câteva mănăstiri imediat după vacanţă.
Oaspeţii la rândul lor, au primit în dar din partea copiilor câteva broderii confecţionate cu multă dragoste de către cei micuţi.

Filed in: Noutăţi, Activităţi ASCO

Articole relevante:

Lecție de religie la biserica din Pepeni Lecție de religie la biserica din Pepeni
Conferința “Cum să-L cunoști pe Hristos”, desfășurată la gimmnaziul din or. Vatra Conferința “Cum să-L cunoști pe Hristos”, desfășurată la gimmnaziul din or. Vatra
Încheierea activităților din Săptămâna Tineretului Ortodox în parohia Sălcuța Încheierea activităților din Săptămâna Tineretului Ortodox în parohia Sălcuța
Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress