Sondaj: Care sunt cele mai stringente probleme cu care se confruntă tinerii?

Recent în cadrul paginii tineretului creștin ortodox din Republica Moldova, a fost lansat un sondaj de opinie în legătură cu cele mai stringente probleme cu care se confruntă tinerii în ziua de astăzi.

Dragi vizitatori, conștientizând faptul că problemele tinerilor, depistarea și soluționarea lor, sunt o prioritate pentru întreaga noastră societate, vă rugăm  să participați activ la acest sondaj, care v-a dura timp de trei luni, până în data de 18 octombrie 2011, atunci când se vor afișa rezultatele finale ale acestui sondaj.

Administrația www.tineretulortodox.md

Filed in: Noutăţi, Activităţi ASCO

Articole relevante:

Lecție de religie la biserica din Pepeni Lecție de religie la biserica din Pepeni
Conferința “Cum să-L cunoști pe Hristos”, desfășurată la gimmnaziul din or. Vatra Conferința “Cum să-L cunoști pe Hristos”, desfășurată la gimmnaziul din or. Vatra
Încheierea activităților din Săptămâna Tineretului Ortodox în parohia Sălcuța Încheierea activităților din Săptămâna Tineretului Ortodox în parohia Sălcuța
Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic Activități de Săptămâna Tineretului Ortodox la Cruglic

2 Responses на "Sondaj: Care sunt cele mai stringente probleme cu care se confruntă tinerii?"

  1. admin says:

    Dragi tineri va indemnam sa participati la acest sondaj. Rezultatele sondajului vor fi publicate in data de 20 octombrie. Doamne ajuta!

  2. Ion says:

    Tinerii in ziua de astazi se confrunta cu probleme de ordin educativ. E suficient sa te plimbi o zi prin oras ca sa-ti dai seama de asta. Acest lucru iese la iveala maiales in transportul public. Femeile gravide, batrineii sau femi cu copii in brate stau in picioare in timp ce studentii si elevii sed pe scaune fara nici unpic de rusine. Acest lucru ne arata ca creste o generatie inconstienta si lipsita de valori.
    Inca o problema majora este aceea ca o multime de parinti si-au vandut viitorul copiilor lor pentru banii din strainatate. Au plecat la munca cu iluzia ca le vor face o viata mai buna odraslelor lor si acum vedem efectele adverse. Toti care au plecat, au plecat convinsi ca in tara natala nu se mai poate de facut nimic bun si… intrun final, ma tem ca vor avea dreptate, deoarece ei singuri provoca asta.

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress