Un simplu şi emoţionant apel la ajutorul oamenilor cu suflet mare

Salut !
Mă numesc Ana, am 31 ani şi lucrez chirurg pediatru în raionul Nisporeni, Republica Moldova.

Apelez la ajutorul dumneavoastră în speranţa că voi reuşi să-mi alin durerea şi poate printr-o minune voi putea aduna suma de bani atât de necesară vieţii mele. Nu credeam că voi ajunge să scriu despre asta, şi îmi imaginez că nici vouă cititorilor de rând nu vă este plăcut să citiţi asemenea articole, dar viaţa ne oferă atâtea surprize încât merită să lupţi pentru ea. Eu voi încerca alături de voi să lupt până la capăt.

În luna mai a acestui an, am născut o fetiţă şi i-am pus numele Marinella, este un bobocel de floare. Am şi un flăcău de 5 anişori pe care îl cheamă Alexandru.

Suntem o familie fericită şi lucrurile îmi mergeau foarte bine, până când am aflat că sunt bolnavă de cancer. A fost ca un trăsnet care mi-a spulberat toate visurile şi dorinţele de mai departe.

Investigaţiile efectuate în Chişinău şi Bucureşti nu mi-au lăsat nici o şansă de a-mi vedea liniştită cum îmi cresc copiii. Eram disperată…Mi s-a recomandat să merg în Germania la un specialist oncolog, ceea ce am şi făcut. Doctorul care m-a investigat, mi-a spus că este vorba despre o sarcomă fibroasă care-mi creşte pe osul bazinului, dar care poate fi protezată. O ştire care m-a făcut să mă simt de parcă m-aş fi născut pentru a două oară.
Intervenţia este una costisitoare – nici mai mult nici mai puţin de 21 mii de euro. Din rezervele noastre personale şi ale întregii familii, precum şi graţie sprijinului acordat de primărie, am acumulat peste 60% din sumă.

Pe data de 24 octombrie urmează să primesc proteza şi mi se poate indica ziua operaţiei.
Apelez la bunăvoinţa dumneavoastră şi vă rog să mă ajutaţi conform posibilităţilor ca să adun întreaga sumă necesară intervenţie, pentru a-mi putea continua viaţa alături de copilaşi şi întreaga familie

Mai jos aveţi datele contului :
Banca de Economii 4073437071691735,
Berghi Ana IDNP0970904157936 seria buletinului A24060669

 Vă mulţumesc din inimă pentru contribuţia adusă, oricare nu ar fi ea!

Vă voi ţine la curent cu ultimele noutăţi din viaţa mea…sau mai bine zis cu detaliile despre lupta mea pentru viaţă pe blogulŞANSA VIEŢII.

Filed in: APELURI DE AJUTOR

Articole relevante:

Conferință pe teme religioase la LT Holercani Conferință pe teme religioase la LT Holercani
”Cum să devenim mai buni?” – tema discuției cu elevii Liceului ”Alexandru cel Bun”, or. Sîngera ”Cum să devenim mai buni?” – tema discuției cu elevii Liceului ”Alexandru cel Bun”, or. Sîngera
Gala Tineretului Ortodox, ediția a VIII-a, desfășurată la Sălcuța, raionul Căușeni Gala Tineretului Ortodox, ediția a VIII-a, desfășurată la Sălcuța, raionul Căușeni
Biserica USM și-a sărbătorit hramul Biserica USM și-a sărbătorit hramul

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress