Un student creștin trăiește cu un dolar pe zi pentru a ajuta un orfelinat

Un creștin care studiază la Universitatea din Westminster, Marea Britanie, care are soție și doi copii a început un proiect care implică traiul zilnic cu 1 dolar pe zi, pentru a strânge bani pentru un orfelinat în India și să răspândească compasiunea pentru săraci acestei lumi.

În primele 13 zile de trai cu 1 dolar pe zi, Nathan Adair, a economisit 229 dolari doar prin tăierea din costul meselor. El a chemat pe toți oamenii să facă acest lucru pentru o săptămână, iar banii să îi dea săracilor.

Adair este creștin și dorește să strângă bani pentru a cumpăra o micro-centrală solară care va produce electricitate într-o comunitate misionară care cuprinde și un orfelinat în India.

Familia lui Adair a cheltuit aproximativ 0,70 dolari pe zi mâncând fulgi de ovăz la micul dejun, spaghetti cu tomate și fasole pinto la prânz și orez cu sote de cartofi, morcovi și fasole la cină.

Adair, licențiat al UniversitățiiBaylor a spus că acest post este o mare bucurie pentru el, când se gândește că mai mult de un miliard de oameni trăiesc cu mai puțin de 1 dolar pe zi.

„Deși trupul meu este mai slab, spiritul meu câștigă putere. Mă simt excelent și am destulă energie pe toată durata zilei”

Adair a spus că în aceste zile de post a înțeles valoarea imensă a mâncării, date de Dumnezeu. „Când ți-e cu adevărat foame, o supă de 25 de cenți ți se pare că vine de la un restaurant de 5 stele. Oamenii care trăiesc cu mai puțin de 1 dolar pe zi văd mâncarea ca pe un combustibil esențial pentru a supraviețui, și nu ca pe ceva ce vine automat”.

Una dintre schimbările dramatice pentru Adair a fost renunțarea la cofeină. El a spus că în aceste zile în care a mâncat foarte puțin, a compensat mâncarea cu multă rugăciune, el și familia lui.

Centrala solară pe care dorește să o cumpere pentru orfelinatul indian va alimenta niște baterii, care vor fi folosite pentru iluminat, ventilație și aparatură medicală în acea instituție umanitară.

Sursa: http://www.doxologia.ro/

Filed in: Noutăţi

Articole relevante:

Discuții duhovnicești și donație de carte la Strășeni Discuții duhovnicești și donație de carte la Strășeni
Săptămâna Tineretului Ortodox la LT ”Meșterul Manole” din s. Sălcuța, Căușeni Săptămâna Tineretului Ortodox la LT ”Meșterul Manole” din s. Sălcuța, Căușeni
A demarat Săptămâna tineretului ortodox la LT ”M. Eminescu”, din or. Cimișlia A demarat Săptămâna tineretului ortodox la LT ”M. Eminescu”, din or. Cimișlia
Seară duhovnicească la tema ”Căderea și Ridicarea după Sf. Ioan Scăraru” Seară duhovnicească la tema ”Căderea și Ridicarea după Sf. Ioan Scăraru”

Spune-ţi părerea

Publică comentariul

free counters
© Tineretul Ortodox. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. | Локализация темы wordpress